Unešićane preuzeo 38-godišnji Sinjanin

Nakon odlaska Zorana Slavice Zagora dobila trećeg trenera ove sezoneFoto: NK Zagora
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Još se jednom pokazalo kako su treneri ‘potrošna roba’ na Borovištu. Naime, Zoran Slavica više nije trener Zagore, a naslijedio ga je 38-godišnji Sinjanin Dario Sablić. On će biti već treći ovosezonski trener unešićkog trećeligaša, s obziorm da je Slavica u kolovozu naslijedio Sinišu Petrovića.

– Dario je mlad trener, željan rada i dokazivanja, u svoj trenerskoj karijeri je vodio Junak i Hrvace – istaknuli su u Zagori.

– Hvala Upravi Zagore na ukazanom povjerenju. Dolazim u Unešić, jednu izrazito nogometnu sredinu s vatrenim navijačima Pašajicama i ne dvojim da ćemo svi zajedno, navijači, igrači, Uprava i stručni stožer gurati Zagoru prema novim nogometnim uspjesima – poručio je Sablić.

Inače, sporazumni prekid suradnje sa Slavicom navodno se dogodio još sredinom prošlog mjeseca, nakon domaćeg poraza od Zmaja, tako da nije vodio momčad u dvije posljednje utakmice jesenskog dijela, one protiv Hrvatkog viteza (0:4) i Sloge (1:1). Podsjetimo, nakon prvog dijela 3.HNL jug Zagora se nalazi na 15. mjestu, sa 18 osvojenih bodova.


Pratite nas i na društvenim mrežama: