Dalmatinski derbi bez navijačke kulise

Na Baldekin stiže ranjeni Alkar: ‘Dolaze maksimalno motivirani, ali vjerujem u našu pobjedu’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Domaćom utakmicom protiv Alkara košarkaši Šibenke nastavljaju Premijer ligu. Sinjane dočekuju napunjeni samopuzdanjem nakon pobjede nad Furnirom, ali i s još jednim oporavljenikom, Valentinom Jurkovićem. Rahimić bi tako, ne bude li otkaza u posljednji čas, na raspolaganju trebao imati sve igrače osim Gulina.

 – Imamo malih zdravstvenih problema, neki igrači su propustili treninge, ali mislim da će svi biti spremni za utakmicu. Dolazi nam jedna dobra ekipa, koja u drugom dijelu sezone igra puno bolje. Pokazali su to i na utakmici sa Goricom, gdje su praktički izgubili u zadnjoj sekundi. Igraju s dva odlicna Amerikanca koji su im stup momčadi i s dosta domaćih iskusnih igrača koji igraju ovu ligu dosta dugo. Nadam se da ćemo ispraviti neke greške. Radili smo ovaj tjedan na tim greškama iz prve utakmice, koja je znamo, kako je završila.  Nadam se da će momci to sve ispoštovati i da ćemo pobjediti – kazao je trener narančastih za klupsku stranicu.
Dvoboj u Sinju odlučen je u zadnjim sekundama, Šibenke je imala napad za pobjedu, ali ostala je kratka. Dakle, motiva neće manjkati, tim više što bi pobjedom napravili velik korak ka play offu. Domagoj Šarić smatra kako trenutni položaj Alkara nije realan, a na Baldekin stiže ranjen, s četiri uzastopna poraza,
– Nakon par poraza očekujem da će doći maksimalno agresivni i motivirani da uzmu bodove na Baldekinu. Pojačali su se s Rebićem, odličnim igračem dobroga šuta, tako da uz onu ekipu koja je već bila dobro uigrana, mislim da će on odlično sjesti njima. Na nama je da uđemo maksimalno fokusirani i motivirani i da krenemo igrati jako od prve minute. Nadam se da ćemo svi biti zdravi i da ćemo istrčati u kompletnom sastavu. Vjerujem u pobjedu – kazao je Šarić za službenu Šibeniku stranicu.
Dalmatinski derbi na Baldekinu na rasporedu je u petak, s početkom u 18 sati. Na žalost, bez gledatelja na tribinama.

Pratite nas i na društvenim mrežama: