Final Eight za juniore

Mladi Vodičani se pobjedom nad Futsal Dinamo oprostili od završnice Prvenstva HrvatskeFoto: MNK Heroji 2007
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Juniori Malonogometnog kluba Heroji 2007 zauzeli su treće mjesto u Skupini B na završnici Prvenstva Hrvatske koje se igra u Zagrebu, što znači da je za njih natjecanje završeno. Naime, u polufinale su se plasirale dvije prvoplasirane momčadi iz dvije grupe, a iz one u kojoj su bili smješteni Vodičani to su Aurelia i Futsal Dinamo. Iz Skupine A polufinale su, pak, izborili Uspinjača Gimka i Universitas.

U prvom kolu mladi su Heroji izgubili od vinkovačke Aurelije sa 7:1 (Filipović), dok su u drugom bolji od njih bili mladići iz Futsal Pule, koji su slavili sa 4:3 (Pejić 2, Orlović). Završnicu su Vodičani ipak zaključili pobjedom, svladavši Futsal Dinamo sa 2:0 (Klisović i Brekalo). Valja istaknuti kako su u prve dvije utakmice momčadi Heroja nedostajala dva važna igrača, a nije zanemariv i podatak kako je većina igrača godinu dana mlađa od konkurencije.

Podsjećamo, mladi Vodičani su kao prvaci šibenske skupine izborili regionalno razigravanje, te su na koncu osvojili drugo mjesto u Dalmaciji. Time su osigurali nastup na nacionalnoj završnici, što je već bio veliki uspjeh.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: