Milatović: Protiv Zagreba nemamo što izgubiti, vrijeme radi za nas

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Košarkaše Jolly Jadranske banke sutra (18 sati) u Zagrebu čeka još jedno teško iskušenje. Poraz od Šibenika u gradskom derbiju je arhiviran i valja se okrenuti novim izazovima.

– Trebala bi to biti u neku ruku relaksirajuća utakmica za nas, u kojoj nemamo što izgubiti, ali možemo puno dobiti. Stoga bi moji igrači trebali ući bez opterećenja i pokušati odigrati jednu pravu utakmicu. Bez obzira što je Zagreb favorit i što prijašnjih godina Jolly nije dobro prolazio u Trnskom, nismo bez izgleda. Zagreb je protiv Kaštela i Osijeka pokazao da je ranjiv i sigurno ćemo vrebati svoju priliku – kazao je trener ‘bankara’ Momir Milatović.

Osvrnuo se crnogorski stručnjak na gradski derbi, odnosno na dosadašnja četiri odigrana kola nakon kojih Jolly ima svega jednu pobjedu.

jolly gkk7

– U analizi sa sportskim direktorom Vidačkom i gazdom kluba Stojanovićem poraz u gradskom derbiju prihvaćen je tiho, bez velike drame. Iskreno, očekivao sam takav ishod, iako sam se nadao većoj motivaciji kod mojih igrača. Ali, kako sam već kazao, mlada smo momčad koja tek treba poraditi na nedostacima. Ta naša mladost istovremeno je nedostatak, ali i adut, valja biti strpljiv, jer vrijeme radi za nas. Ne odustajemo od zacrtanog plana, od izgradnje momčadi, od stvaranja igrača koji će biti nositelji za tri, četiri godine – istaknuo je Milatović.

Svjestan je, međutim, kako pri tom rezultat ne smije patiti.

– Nadam se kako ćemo što prije proraditi, više ne smijemo kiksati, moramo dobiti sve na domaćem terenu. Neće biti lako, liga je vrlo izjednačena i protiv nikoga ne možeš unaprijed upisati bodove – zaključio je trener Jollyja.


Pratite nas i na društvenim mrežama: