Mihovil osniva seniorsku ekipu, Lav će paralelno trenirati vratare i braniti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

HNK Mihovil vraća se u Županijsku ligu. Naime, na jučerašnjoj sjednici Uprave kluba donosena je odluka o formiranju seniorske ekipe, jer bez toga, ističu iz ‘diva pokraj pruge’, klub nema svoj puni smisao.

– Seniorska momčad nam treba i zbog naših igrača kojima je istekao juniorski staž, ali i zbog bivših igrača koji bi se vratili u Mihovil. Uglavnom, problema sa sastavljanjem ekipe nećemo imati jer osim 15-ak juniora imamo i desetak i više starijih igrača koji su do sada igrali po drugim županijskim klubovima, a koji se sada vraćaju kući – veli predsjednik kluba Ante Vrcić.

Najveće pojačanje mogao bi biti Hrvoje Slavica, legendarna ‘jedinica’ Šibenika, kojeg su se na Šubićevcu odrekli uoči nove sezone.

vrcic i lav

– U pregovorima smo s Hrvojem, želja nam je da trenira naše golmane i paralelno brani. Imati takvog igrača i čovjeka u klubu velika je stvar, siguran sam da bi bio pravi uzor našim mladim igračima – ističe Vrcić, dodajući kako se već zna i ime trenera seniorske momčadi, ali će se s objavom njegovog imena pričekati dok sve ne bude službeno dogovoreno.

Inače, Mihovil je posljednji put u ŽNL igrao u sezoni 2013./2014, u svojoj je povijesti bio dva puta prvak lige, a jednom je osvojio i Županijski kup.

(foto: ŠP/privatni album)


Pratite nas i na društvenim mrežama: