Medalje, osobni rekordi, norme za državno prvenstvo…Odličan posao mladih članova PK Šibenik na mitingu u Splitu

Mladi članovi Plivačkog kluba Šibenik na lijep su se način oprostili od mini Grand Prixa. Na posljednjem mitingu iz te serije, ‘Mali mornar’, isplivali su mnoštvo medalja, osobnih rekorda i normi za  Prvenstvu Hrvatske u srpnju. U Splitu je nastupilo više od 350 plivača i plivačica iz 18 hrvatskih klubova, a boje šibenskog branili su Lana Dubravica, Jana Stipaničev, Luka Popović, Matej Vukičević, Šimun i Josip Bepo Srzić, Antun Zajc, Jakov Mikulandra, Mauro Galić i Danijel Bušac.

Najviše se istaknuo Šimun Srzić, koji je ponio nagradu za najuspješnijeg plivača u kategoriji 2007. godišta.

Najbolje rezultate postigao je u disciplinama 400 slobodno (1. mjesto), 100 slobodno (2. mjesto), 200 leptir (1. mjesto) i 800 slobodno (2. mjesto). Odličan posao odradio je i Josip Bepo Srzić, osvojivši zlata u disciplinama 200 i 100 prsno.

U kategoriji 2006. godišta Luka Popović osvojio je srebrnu medalju u disciplini 400 mješovito, a odličja nije manjkalo ni u kategoriji 2008. godišta. Zaradio ih je Mauro Galić, doplivavši do srebra na 200 leptir te bronce na 100 leptir.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.