Šestorka iz PK Šibenik plivala u Zagrebu

Mauro Galić odličan na GP mitingu Medo, zapažen nastup imala su i braća SilovFoto: ŠP
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šest članova Plivačkog kluba Šibenik nastupilo je proteklog vikenda na trećem ovosezonskom kadetskom Grand Prix Mitingu – Medo 2022 održanom u Zagrebu, u organizaciji PK Medveščak, a koji je okupio preko 200 plivačica i plivača. Ekipa iz Crnice i ovaj se put kući vratila s medaljama.

Kao na prethodnom GP-u u Varaždinu najuspješniji je bio Mauro Galić koji je osvojio tri medalje. U disciplini 200 mješovito Mauro je bio zlatni, dok je još dvije brončane medalje osvojio u disciplinama slobodnim stilom, 200 i 400 slobodno. Odlični su bili i braća Silov. Josip je najbolju utrku imao u disciplini 200 leptir gdje je otplivao A limit za nastup na državnom prvenstvu za kadete.
 – I ostali naši plivači su plivali svoje najbolje rezultate i naplatili svoj rad i trud tijekom školskih praznika kad su imali po dva treninga u danu – kazao je trener PK Šibenik Dino Tepić.
Osim Maura Galića te Josipa i Nike Silova, boje šibenskog kluba u Zagrebu branili su i Bartol Šišak, Daniel Bušac i Frane Berbić. A već ovaj vikend kadete i mlađe kadete čeka novi izazov, nastup na Regionalnom prvenstvu Hrvatske koje će se održati na domaćem bazenu u Crnici. Bit će to i posljednja prilika za isplivavanje limita za Prvenstvo Hrvatske za kadete koje je na rasporedu 12. i 13. veljače u Zagrebu.

Pratite nas i na društvenim mrežama: