Marin Desabota drugi, Ante Jušić i Mia Kazotti treći na 41.Opatija kupu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jako dobar posao odradili su članovi JK Val na 41. Opatija kupu, tradicionalnoj regati u klasi Laser Radial i Laser 4.7, održanoj proteklog vikenda. S obzirom da zbog nedostatka vjera u petak i subotu nije odrađen niti jedan plov, sve nade u regularnost natjecanja položene su u nedjelju. Na sreću, vjetar se smilovao pa su odrađena tri jedrenja.

U klasi Laser Radial Marin Desabota rutinski je dojedrio do drugog mjesta, dok je njegov klupski kolega Ante Jušić u klasi Laser 4.7 osvojio ukupno treće mjesto, odnosno, drugo među hrvatskim natjecateljima. Lijep uspjeh ostvarila je i Mia Kazotti koja je u ženskoj konkurenciji također bila treća. Solidan je bio i Marko Smolić zauzevši sedmo mjesto (peto u domaćoj konkurenciji).

Paralelno je u Zadru održan Kup Sv.Krševana, regata u klasi Optimist na kojoj je sudjelovalo oko 80 mladih jedriličara i jedriličarki, među njima i oni iz šibenskog kluba. Najbolji plasman od ‘Valovaca’ ostvarila je Katja Frua koja je osvojila 32. mjesto, Šimun Vlahov bio je 44., dok je Marin Bačelić zauzeo 63. mjesto.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.