Uvjereni smo da je ovaj 18-godišnjak sljedeći veliki posao kluba sa Šubićevca

M. Jakoliš, Marin, SBG, Delić, svi su bili sjajni, ali ovaj momak posebna je pričaFoto: Šibenski portal - Milan Balaban
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Burno je proslavljena premijerna pobjeda Šibenika u aktualnom prvenstvu. Kako i neće, ne zabija se svaki dan šest golova, makar s druge strane bio i fenjeraš Dragovoljac. Svoj napadački potencijal narančasti su pogotovo demonstrirali u drugom dijelu, u kojem su postigli pet golova, a sve je počelo već u 46. sekundi golom Delića.

Na koncu je za igrača utakmice, sasvim zasluženo, proglašen Marin Jakoliš, koji je izravno sudjelovao u četiri šibenska gola – tri puta kao asistent i jednom kao strijelac.

Izvrstan je bio i dvostruki strijelac Antonio Marin, baš kao i Stipe Bačelić – Grgić kojem je trebala jedna ovakva partija. Posebnu pozornost međutim zaslužio je jedan tinejdžer, domaći dečko. Riječ je, naravno, o Niki Raku.

Osamnaestogodišnji veznjak već je u prethodnim utakmicama demonstrirao svoj silni talent, da bi protiv Dragovoljca otišao razinu više. Odigrao je poput iskusnog lisca i upisao dvije vrhunske asistencije, obje na sličan način, dugim ‘navođenim’ loptama s polovice terena. Time je Niko, vjerujemo, zacementirao mjesto u prvom sastavu, ali i pokazao od kakvog je materijala sazdan, a sve to u teškim trenucima za njega. Što navijači misle o njegovoj  nedjeljnoj izvedbi pokazali su u 73. minuti, nagradivši ga dugim pljeskom pri izalsku iz igre. Sigurni smo da je Niko, koji je ugovorom vezan do ljeta 2024. godine, sledeći veliki posao kluba sa Šubićevca.


Pratite nas i na društvenim mrežama: