Novi izazov za šibenskog nogometaša

Luka Celić postao ‘vitez’, iz Vodica seli ‘Down Under’Foto: ŠP
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenski nogometaš Luka Celić karijeru nastavlja u dalekoj Australiji. ‘Down Under’ odlazi iz trećeligaša Vodica, kojem je pristupio ove sezone, a njegov novi klub je Melbourne Knights. Riječ je o klubu koji su 10. travnja 1953. godine pod imenom SC Croatia osnovali hrvatski iseljenici u Australiji, a nakon odluke Australskog nogometnog saveza iz 1992. godine da svi klubovi iz svojih naziva moraju izbaciti nacionalna obilježja, preimenovan je u Melbourne Knights, a ‘Vitezovi’ se trenutno natječu u Premijer ligi države Victorije.

Od 24-godišnjeg Celića, koji je ponikao na Šubićevcu, biranim su se riječima oprostili na Račicama.

 – U ime cijelog kluba želimo zahvaliti Luki na sjajnim partijama u prvom dijelu sezone i nadamo se da će ostaviti dubok trag u dalekoj Australiji jer smo sigurni da svojim znanjem on to može – poručili su iz vodičkog trećeligaša. Celićeve usluge itekako će nedostajati trenereu Elvisu Asiću u nastavku sezone.
 – Nisam puno igrača primio srcu kao ovog dečka. Tih, miran, samozatajan, a na terenu živa vatra, ušao mi je pod kožu za ovih par mjeseci, jedan od onih kojemu odjeneš dres i pošalješ ga na teren i on zna što mu je posao. Bila mi je izuzetna čast biti mu trenerom ovu jednu polusezonu i zato mu želim svu sreću u nastavku nogometne karijere u dalekoj Australiji. Luka sretno! Vjerujemo kako ovo nije zbogom nego samo doviđenja – poručio je Asić.

Pratite nas i na društvenim mrežama: