Liga najavila drastične kazne nakon novih problema s NK Janjevom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ponovno problemi u Županijskoj nogometnoj ligi. I opet s NK Janjevom u glavnoj ulozi. Naime, dvoboj između Zagore II i Janjeva prekinut je u 41. minuti nakon što su igrači kluba iz Kistanja napustili teren. Tome je prethodio još jedan incident, a što se dogodili na utakmici koja je registrirana rezultatom 3:0 za Unešićane, opisano je u zapažanju delegata, u službenom zapisniku s utakmice:

‘U 40. minuti igrač broj 9. gostujuće momčadi dobiva žuti karton zbog prigovora. On se s tim ne miri i nastavlja dalje vrijeđati sudca i unositi mu se u lice. Nakon toga ulazi cijela gostujuća klupa u teren, te jedan navijač i dalje nasrću na sudca. Situacija se smiruje kada su u teren ušli zaštitari. Gostujuća momčad tada napušta teren i kad je sudac vidio da se isti neće vratiti, odsvirao je kraj susreta.’

Podsjećamo, na nedavnoj utakmici u Kninu jedan igrač Janjeva fizički je nasrnuo na suca, zbog čega je zaradio prekršajnu prijavu policije, ali i jednogodišnju suspenziju igranja nogometa. Utakmica u Kninu registrirana je rezultatom 3:0 za domaću Dinaru, dok je Janjevu oduzet jedan bod.

Kazni će, i to drastičnih, biti i sada, najavio je povjernik ŽNL-a Hrvoje Kulušić.

– Bit će oduzetih bodova, a svi igrači Janjeva koji su napustili teren dobit će minimalno šestomjesečnu suspenziju – kazao nam je Kulušić.

Reklo bi se, u ŽNL-u ništa novo.


Pratite nas i na društvenim mrežama: