Kaštelani u dvije utakmice zabili 11 golova

Kninjani teško stradali u uzvratu kvalifikacija za 3.HNL jug: ‘Bez jake županijske ili međužupanijske lige nema ni jake Dinare’Foto: NK Dinara
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kninska Dinara teško je stradala od kaštelanskog GOŠK-a u drugoj polufinalnoj utakmici kvalifikacija za plasman u 3.HNL jug. Još teže nego prije tri dana na domaćem terenu, kada su poraženi sa 1:4. Kaštelani su, naime, kući slavili sa čak 7:0 i tako s ukupnih 11:1 prošli dalje. U Dinari su detektirali razloge ovako visokog poraza.

– Potvrđeno je ono što smo već znali, bez jake županijske ili međužupanijske lige neće biti ni jake Dinare – poručili su Kninjani na svojoj Facebook stranici. I uistinu, uoči kvalifikacija nešto je slično za Šibenski portal kazao predsjednik Dinare Slavko Krvavica.

– Naša je županijska liga takva da ne nudi podražaj igračima, nema kvalitetu ni kvantitetu, teško je motivirati igrače. Splitska liga ima 26 kola i svaki vikend je utakmica, a kod nas trči trči pa kolo, sve skupa 15 kola, u kojima je za nas zaigralo čak 42 igrača. Toga nema nigdje! Zato smo htjeli da se igra četverokružno ili barem trokružno, ali nije prošlo. Zbog toga u dvoboj protiv GOŠK-a ulazimo kao autsajderi – izjadao nam se Krvavica.


Pratite nas i na društvenim mrežama: