KK Šibenik 1066 briljirao u Splitu, ponio titulu najuspješnijeg kluba Dalmacije Opena i Prvenstva Dalmacije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vrhunski posao odradio je Karate klub Šibenik 1066 na međunarodonom turniru Dalmacija Open, koji je ove godine okupio preko 400 natjecatelja iz 33 kluba iz dvije države. Šibenski klub u Splitu je nastupio u proširenom sastavu, dakle natjecali su se i oni mlađi, među kojima je bilo i onih kojima je to bio prvi službeni nastup. Kao i uvijek na ovom turniru, mladići i djevojke trenera Ivana Zoričića odradili su fantastičan posao, osvojivši 16 zlatnih, osam srebrnih i pet brončanih odličja. Da su njegovi članovi briljirali govori i to što je KK-u Šibenik 1066 pripala  laskava titula najuspješnijeg kluba turnira, ujedno i Dalmacije.

tb

– Ovaj veliki rezultat odraz je velike motiviranosti djece, te  predanog i stručnog rada tri kineziologa u klubu. Već sljedeći vikend pred našim karatašima je  kontrolni turnir u Mostaru, koji će ujedno poslužiti kao posljednja provjera pred Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore – kazao je Ivan Zoričić, trener KK-a Šibenik 1066.

Evo i svih osvajača medalja na Dalmacija Openu

Zlatni

Ivan Mihovil Maglić, Antea Mileta, Mare Mileta, Karlo Ramljak, Luka Durbić, Mile Matić, Nardo Vladić, Luka Stošić, Lucija Mileta, Marta Dulibić, Bruna Cvitanović, Petra Čatlak

Srebrni

Roko Županović, Roko Rončević, Iva Gluić, Antea Mileta, Bruna Cvitanović, Marta Dulibić, Mile Matić, LukaDurbić

Brončani

Lucija Mileta, Dario Turk, Slaven Milošević, Gabrijela Burić, Ante Musić, Bruna Cvitanović

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: