Čini se da neće biti ništa od planova narančastih da zarade od eventualne prodaje Marina Jakoliša

Jure Zoričić dobio otkaz u HNK Šibeniku: ‘Razočaran sam načinom na koji su to učinili’. Sutrašnju prozivku obavit će novi trenerFoto: ŠP (Milan Balaban)
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nogometaši Šibenika u srijedu počinju s pripremama za proljetni dio sezone i to s novim trenerom. Naime, doznajemo kako je u ponedjeljak navečer postignut definitivni dogovor s Ferdom Milinom, što znači da je Mario Rosas bivši. Zadnji Milinov posao prije dolaska na Šubićevac bilo je mjesto pomoćnika Damira Krznara u Dinamu, a u njegovom trenerskom CV-u stoji i višegodišnji rad u U17 reprezentaciji Ujedinjenih Arapskih Emirata, zatim u U19 reprezentaciji Hrvatske, a bio je i trener Zadra.

Kadrovskim novostima sa Šubićevca dodajmo i onu kako Jure Zoričić više nije član uprave šibenskog prvoligaša. Kako nam je kazao, novi partneri u klubu o prekidu suradnje su ga obavijestili mailom.

– Jesam li razočaran? Jesam načinom, mislim da bi nakon što sam proveo toliko vremena u klubu bilo korektno da su sjeli sa mnom i objasnili mi situaciju. Ljudi dolaze i odlaze, očito novi partner želi dovesti svoje ljude od povjerenja, i to mi je razumljivo, ali upitan je način. Nije kraj svijeta. Iskreno, pomalo sam se i umorio, ali daleko od toga da nisam imao volje i želje i dalje ostati dio kluba, dati svoj maksimalni doprinos. U svakom slučaju, novi ljudima u klubu želim puno uspjeha, da klub uvedu u stabilne vode – kazao je Zoričić.

Što se tiče situacije oko Marina Jakoliša, posljednje informacije govore kako će krilni napadač odraditi pripreme sa Šibenikom, a hoće li za njega i zaigrati u nastavku prvenstva i dalje je neizvjesno. Ugovor koji mu je ponudio Šibenik odbio je, što znači da narančasti neće zaraditi od njegove eventualne prodaje. S druge strane, Hajduk, s kojim ima ugovor na još godinu i pol dana, nije ga povukao nazad, pa ne stigne li ponuda iz inozemstva, izvjesno je kako će mlađi Jakoliš sezonu do kraja odraditi u Šibeniku, kao posuđeni igrač. Ali, na Šubićevcu i dalje ne odustaju od potpisivanja ugovora s njim, tako da ta priča još nije gotova.


Pratite nas i na društvenim mrežama: