'Više sam očaran njihovom igrom nego razočaran sa svojima', kazao je trener Splita

Juniori Šibenke i dalje sve ruše, Pleadin ubacio 40 poena, dvostruko dvostruki i Klarin i AntićFoto: Šibenka
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dok prva momčad Šibenke odmara ovaj vikend, juniori su bili u akciji. I odradili odličan posao. U trećem su kolu 1. Juniorske lige jug upisali treću pobjedu, svladavši na Baldekinu neugodnu momčad Splita s visokih 99:77. Prvo ime utakmice bio je Pleadin koji je upisao 40 poena i 11 skokova, a double-double su upisali i A.Klarin (26p, 10a) te Antić (12p, 16s). Trener Petar Maleš bio je očekivano jako zadovoljan nakon takve partije svojih mladića.

– Stvarno sam prezadovoljan kako su momci reagirali. Znamo da je ekipa Splita agresivna i brza momčad, ali mi smo na to odgovorili još brže i još jače. Tu je bila koncentracija svih četrdeset minuta. Nemam što reći momcima, dali su sve od sebe i ovo je možda, u ovom sastavu, jedna od najboljih naših juniorskih utakmica – kazao je Maleš za klupsku stranicu.

Pun hvale za igru Šibenkinih juniora bio je i trener Splita Mile Karakaš, inače izbornik juniorske reprezentacije.

 – Više nego zaslužena pobjeda Šibenke, apsolutno su nas nadigrali u svim segmentima košarkaške igre i čak sam na prvu pod dojmom njihove kvalitetne igre, tranzicijske, brze, prodorne igre. Više sam očaran njihovom igrom nego razočaran sa svojima. Ali definitivno na nama je da radimo dalje i da idući put bude drugačija priča – kazao je Karakaš.

Šibenka: Pleadin 40 (5 as, 11 sk), A. Klarin 26 (10 as, 6 sk,4 os. lop), Živković 9 (4 sk), Škugor 8 (1 sk), Topić 4, Antić 12 (16 sk), Pulić, Pancirov, M. Klarin, Brajković, P. Šarić

Pratite nas i na društvenim mrežama: