Joso Bulat ne dvoji: ‘U drugom stupnju dobit ćemo licencu za prvu ligu!’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Hrvatski nogometni klub Šibenik, kao što smo ranije izvijestili, nije dobio licencu za 1.HNL u prvom stupnju Središnjeg postupka licenciranja za sljedeću sezonu. Ali, u klubu sa Šubićevca vjeruju da će na kraju sve biti u redu i dobiti željeni papir.

– Iz prve smo dobili licencu za drugu ligu ispunivši sve uvjete. Što se tiče one za prvu ligu, tu su zadovoljeni svi uvjeti koji se tiču klupske nadležnosti, dakle financijski, pravni, sportski dio. Ono što će trebati popraviti jest infrastrukura, a to je u nadležnosti vlasnika stadiona, dakle Grada Šibenika i JU Sportski objekti. Treba dakle otkloniti neke nedostatke na stadionu i nadam se da će to biti riješeno – izvijestio nas je Joso Bulat, predsjednik Nadzornog odbora šibenskog drugoligaša.

Što konkretno treba napraviti, koje infastrukturne zahvate da bi u svibnju stigla prvoligaška licenca?

– Treba postaviti brojače karata, zatim urediti sanitarne čvorove na tribinama, kao i one u svlačionicama, koje također trebaju određene zahvate. Također treba urediti prostorije za službene osobe, kao i one za doping kontrolu i još neke stvari koje se tiču komfora. Mi smo kao klub odradili sve što treba i vjerujem da će svoj dio posla odraditi i Grad – kaže Bulat.

Dakle, optimist ste?

– Jesam, Grad je već osigurao potrebna sredstva i uvjeren sam da ćemo u svibnju dobiti licencu za prvu ligu – zaključio je Joso Bulat.

(foto: HNK Šibenik/Milan Balaban)


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.