Jeronimo Šarin ima novi klub u koji je doveo i igrača kojeg je nudio Šibeniku

Nakon kratke pauze Jeronimo Šarin vraća se na trenersku klupu. Šibenski trener preuzima kosovskog prvoligaša Bashkimi, a na tom će mjestu naslijediti sunarodnjaka Krunoslava Krajnovića. Podsjećamo, Šarin je već radio na Kosovu, prije nekoliko sezona vodio je prištinski Sigali. Nakon toga je preuzeo albansku Vllazniju, a nakon uspješno obavljenog posla, otišao je još dalje na istok, u Libanon, gdje je sjeo na klupu Antonine Sportifa. Trenersku karijeru, jasno, Jeronimo je započeo na Baldekinu, uvevši GKK Šibenik u elitno hrvatsko društvo i uspješno ga vodivši nekoliko sezona. Inače, Bashkimi se trenutno nalazi na četvrtom mjestu kosovske lige s omjerom 8-8, a u aktualnu je sezonu ušao kao branitelj naslova.

– Sve je već dogovoreno, na Kosovo putujem večeras, a suradnju smo za početak dogovorili do kraja ove sezone – kaže Šarin, koji sa sobom dovodi i jedno igračko pojačanje.

– Riječ je o Drilonu Hajrizinu, po meni jednom od najboljih kosovskih igrača, a kojeg sam preporučio i Šibeniku. Što se tiče ciljeva, klub nije baš najbolje ušao u prvenstvo i Balkansku ligu, pa su se gazde zato i odlučile za promjenu – ističe Jeronimo.

Dodaje kako je nakon kraja prošle sezone imao dosta ponuda iz Hrvatske i inozemstva, ali čekao je onu pravu.

– Neki klubovi odlučili su se za druga rješenja. Što se tiče Bashkimija, nadam se da ću napraviti dobar posao. Pred mene nisu postavljeni nikakvi konkretni ciljevi osim biti što bolji, uključiti se u borbu za vrh – zaključio je Jeronimo Šarin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.