Šibenčanin dobio jednoglasnu podršku

Ivica Tucak ostaje na čelu Barakuda još četiri godine, što je logično nakon 13 osvojenih medalja na velikim natjecanjimaFoto: ŠP
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ivica Tucak i dalje ostaje na čelu hrvatske vaterposlke reprezentacije. Šibenčaninu je, naime, na prijedlog Stručnog savjeta, jednoglasnom odlukom Upravnog odbora produljen mandat za još četiri godine, do Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine.

– Izuzetno mi je drago da smo postigli zajednički dogovor. Želja mi je bila da nastavimo suradnju te mi je drago da su i Stručni savjet i Upravni odbor složno reagirali u toj zajedničkoj odluci. Ambicije reprezentacije ostaju iste, očekuju nas velika iskušenja, prvo Olimpijske igre u Tokiju potom cijeli niz natjecanja. Prije svega tu je domaćinstvo Europskog prvenstva u Splitu 2022. godine za koje ne krijemo da imamo najveće ambicije. Kurs hrvatske reprezentacije ostaje isti, težnja čim boljim rezultatima i u budućnosti. Svi u Savezu, igrači i ja puno smo motiva te se nadam se da ćemo i dalje donositi dobre rezultate. – kazao je izbornik Ivica Tucak.

Da je odluka o nastavku suradnje logična govori i niz medalja koje su Barakude osvojile pod njegovim vodstvom; zlato, srebro i dvije bronce sa Svjetskih prvenstva, olimpijsko srebro, bronca s Europskog prvenstva, dva srebra i bronca u Svjetskoj ligi, bronca na Svjetskom kupu, zlato i srebro na Europa kupu, a sve je počelo osvajanjem zlata na Mediterasnkim igrama u Mersinu, 2013. godine.


Pratite nas i na društvenim mrežama: