'Jedva čekamo novo prvenstvo!'

I mi svoju kraljicu imamo: Brončanu rukometašicu iz Knina Valentinu Blažević primio župan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Fantastičan, povijesnih uspjeh hrvatskih rukometašica, koje su na Europskom prvenstvu u Danskoj osvojile broncu, prvu medalju za hrvatski ženski rukomet, i dalje je glavna sportska tema u Lijepoj našoj. ‘Kraljicama šoka’ koje su kreirale to čudo priređen je lijep doček po povratku domovinu, a nekima od njih doček je priređen i u njihovim lokalnim sredinama. Svoju rukometnu kraljicu ima i Šibensko-kninska županija, Kninjanku Valentinu Blažević. Nju su danas primili župan Goran Pauk i njegov zamjenik Nikola Blažević.

– Danas smo imali jednu spontanu, pravu blagdansku priliku i čast ugostiti našu Valentinu i čestitati joj na svim njezinim uspjesima, posebno na sjajnom nastupu i brončanoj medalji zlatnog sjaja. Valentina i njezine kolegice zadnjih nekoliko dana priuštile su našoj naciji puno veselja i učinile nas ponosnima kako to samo hrvatski sportaši znaju – kazao je Pauk, zaželjevši Valentini još puno uspjeha i sjajnih sportskih rezultata.

Hrvatska reprezentativka zahvalila se na čestitkama i lijepim željama te županu poklonila dres s brojem 77.

– Kao što je već svima poznato, očekivanja od ovog našeg nastupa nisu bila velika, zato je rezultat koji smo ostvarile još vrjedniji. Zahvaljujem svima na velikoj podršci i nebrojenim čestitkama koje primamo otkad smo se vratile u Hrvatsku. Za kraj mogu samo kazati da jedva čekamo novo prvenstvo – poručila je Valentina Blažević.

Podsjetimo, osvajanjem bronce na Europskom prvenstvu hrvatske rukometašice osigurale su plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se održati za godinu dana, pa se nadamo novom ‘šoku’ od naših kraljica.


Pratite nas i na društvenim mrežama: