I Halilović odlazi iz Šibenika, Skupština kluba odgođena dok se ne razjasni priča oko preslagivanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Da će sljedeće sezone momčad GKK Šibenika doživjeti drastične promjene svjedoči još jedan vrlo izvjestan odlazak s Baldekina. Naime,  Šibenski portal iz dobro obaviještenih izvora doznaje kako je Miralem Halilović dobio ponudu iz inozemstva koja se ne odbija, koju može pratiti malo koji klub u Hrvatskoj i gotovo je sigurno da ga sljedeće sezone nećemo gledati u narančastom dresu.

Podsjetimo, klub se već prije zahvalio na daljnjoj suradnji Ivanovu i Bašiću, dok se Blaće umirovio. Kakva će, pak, biti rubrika ‘dolasci’ uvelike će ovisiti o tome kako će završiti priča o preslagivanju, a koja je, čini se, ušla u ‘slijepu ulicu’. Međutim, kako doznajemo od izvora bliskih vodstvu kluba, priču o fuziji još ne treba isključiti, iako je Josip Stojanović nedavno medijima posalo priopćenje u kojem je istaknuo kako ‘tvrtka Jolly-JBS i njena povezana društva više nemaju interesa za daljnje sponzoriranje košarke kao sporta’, ali uz dodatak na kraju da će ‘ako jednoga dana dođe do velikog spajanja svih košarkaških klubova u gradu Šibeniku u jedan zajednički klub, i oni u skladu s njihovim mogućnostima dati svoj doprinos.’

Par dana kasnije priopćenjem se oglasila i Udruga navijača Funcuti iz kojeg se dalo iščitati kako Funcuti nisu imali ništa protiv preslagivanja na Baldekinu.

– Na inicijativu članova Uprave kluba i zajedno s njima, razgovarali smo o mogućnosti dodatnog sponzorstva od strane značajnih privrednih subjekata. Pokazali smo dobru volju i dijalog, da vidimo što nam donosi mogućnost značajnog povećanja financijskih sredstava od strane potencijalnih budućih sponzora. Jer svima nama je cilj jak i stabilan GKK Šibenik te su svi razgovori vođeni ka ispunjenju toga cilja. Razgovori su protekli u dobroj vjeri i namjeri da u budućnosti naš klub bude sve kvalitetniji i da iz godine u godinu ostvaruje što bolje natjecateljske rezultate – pisalo je, između ostalog, u tom priopćenju.

Da u GKK Šibeniku i dalje vjeruju da je moguć dogovor pokazuje i to što je Skupština kluba, koja se trebala održati 16. lipnja, odgođena.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: