Sportskog direktora Šibenika pitali smo seli li Nediljko ne klupu pokaže li se istinom da se dogovorio s Rijekom

I. Bulat: ‘Labrović je zatražio time out u pregovorima, baš kao i Prince’Foto: Šibenski portal-Milan Balaban
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iako je Nediljko Labrović nedavno izjavio kako i sljedeće sezone ostaje u Šibeniku, jučer je u  medijima izašla informacija kako prvi vratar Šibenika seli u Rijeku. Stvar je, pišu, gotova, a u tom slučaju bi Labrović na Rujevicu završio bez odštete s obzirom da mu ugovor s narančastima istječe ovog ljeta. Nazvali smo stoga sportskog direktora prvoligaša sa Šubićevca Ivana Bulata kako bismo provjerili što se događa po tom pitanju.

– Labrović već neko vrijeme ima našu ponudu novog ugovora na stolu, točnije od početka sezone, a konkretizirali smo je na pripremama u Medulinu, uoči početka drugog dijela prvenstva. Međutim, on je ovih dana zatražio time out u pregovorima. Je li to zbog Rijeke ne znam, ta je informacija izašla jučer, a ja se njim od tada nisam čuo. Uostalom taj dio je na sebe uglavnom preuzeo Eduardo (Zapata,op.a) – kazao nam je Bulat. Nije se složio s konstatacijom da su pregovori s Labrovićem ‘pukli’.

– Nisam stekao takav dojam. Kažem, ima našu ponudu, a je li ovaj time out kupovanje vremena, odnosno možda taktiziranje kako bi izvukao više u pregovorima, ne znam. U svakom slučaju nadam se da će ostati i dalje u Šibeniku, tim više jer je kod nas izgradio ime, došao do ovoga što je danas. Naravnom pomogao je i on nama, a odluka će na koncu biti njegova, jer je na ljeto slobodan igrač – kaže Bulat.

Što ako se pokaže kako se Labrović stvarno već dogovorio s Rijekom? Hoće li se do kraja prvenstva preseliti na klupu, a na vrata stati Lovre Rogić?

– Gledajte, jasno je da mi moramo voditi računa, odnosno raditi planove za sljedeću sezonu, vidjeti s kojim igračima ćemo raspolagati. Neka logika kaže kako bi se  u tom slučaju trebali okrenuti Rogiću, ali rezultat je ipak najvažniji. Jer bez pravog rezultata nema ni sljedeće sezone. Ponavljam, nadam se da će Labrović ostati s nama, a ako neće, imamo rješenja, tu je spomenuti Rogić, pa talentirani Đaković s kojim smo zadovoljni kako se razvija na posudbi u Cibaliji – veli sportski direktor Šibenika.

Pojavila se informacija kako bi na Rujevici mogao završiti i Prince, kojem također istječe ugovor na ljeto?

– I s njim je slična situacija kao i Labrovićem, i on je zatražio time out u pregovorima, tako da ćemo vidjeti kako će sve završiti – zaključio je Ivan Bulat.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.