Hrvoje Slavica ‘otvorio dušu’: ‘Mislim da sam odigrao svoje za Šibenik’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Glavna priča ovih dana u šibenskim nogometnim krugovima jest ‘slučaj Slavica’. Kao što smo izvijestili jučer, kapetan narančastih od sredine prošlog tjedna ne trenira, uopće ne dolazi u klub nakon što mu je trener Godinić odrezao kaznu zbog kašnjenja na trening.

– Umjesto pola sata došao sam 28 minuta prije treninga, i to zbog radova na prometnici. Objasnio sam treneru što se dogodilo, ali unatoč tome kazao mi je da će mi se od plaće oduzeti deset posto. Nakon toga sam se pokupio i otišao – priča nam kapetan Šibenika.

Dodaje kako to nije jedini razlog za takvu njegovu reakciju.

– Puno se toga nakupilo, ovo je samo ‘kap koja je prelila čašu’ – dodao je. Sve je počelo prošle sezone, gubitkom velike bodovne prednosti pred Cibalijom, odnosno smjenom Mirka Labrovića, na što se nadovezalo traljavo obavljen prijelazni rok ovog ljeta, zbog čega su narančasti trenutno tu gdje jesu, u zoni ispadanja.Pitamo ga što dalje, je li ga tko iz kluba zvao ovih dana.

– Nije. Iskreno, mislim da sam odigrao svoje za Šibenik. Žao mi je jedino momaka, suigrača, koji me zovu da se vratim, ali, ponavljam, puno se toga nakupilo – zaključio je Hrvoje Slavica.


Pratite nas i na društvenim mrežama: