Jedina logična odluka

HNS suspendirao ‘Lovro Monti’, iz kninskog kluba poručili: ‘Poduzmite nešto!’Foto: MNK Knin/Naši Tići
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Hrvatski nogometni savez odlučio je napokon povući potez kada je riječ o kninskoj dvorani ‘Lovro Monti’. Istu je, naime, povjerenik natjecanja Miroslav Dugeč suspendirao do daljnjega za utakmice u 2.HMNL jug. Izravni povod je dvoboj između Kijeva i Murtera koji je odigran u nevjerojatnim, za igrače vrlo opasnim uvjetima, zbog čega su se o njoj raspisali i nacionalni mediji. Podsjećamo, kninska dvorana Lovro Monti već duže vrijeme prokišnjava, a kako se uoči spomenute utakmice ‘nebo otvorilo’, umjesto da se odgodi, što je bila jedina logična odluka, odigrana je s krpama na parketu. Igrači su padali, proklizavali i  pravo je čudo da se netko nije ozbiljno ozlijedio.

Osim Kijeva u toj dvorani svoje utakmice igra i drui član 2.HMNL jug, MNK Knin, koji je u subotu trebao ugostiti vodičke Heroje 2007.

 – Ovim putem vas obavještavamo kako smo primorani odgoditi utakmicu protiv prijatelja iz Vodica, MNK Heroja 2007. Hrvatski nogometni savez (HNS) je zabranio natjecanja u našoj dvorani s punim pravom! Ovim putem molimo sve koji su akteri ove sapunice da poduzmu nešto. Sram vas sve skupa može biti. Ispričavamo se ekipi Heroja – poručili su MNK-a Knin preko svoje službene stranice.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.