HNS će financirati postavljanje reflektora na umjetnom travnjaku na Šubićevcu?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon što je u siječnju 2016. godine na pomoćnom igralištu stadiona na Šubićevcu, suradnjom Grada Šibenika, HNK Šibenika i sponzora, postavljen umjetni travnjak, uskoro bi mogao uslijediti novi zahvat. Da se nešto ‘kuha’ po tom pitanju otkrio je predsjednik Nadzornog odbora šibenskog drugoligaša Josip Bulat. Naime, želja vodećih ljudi kluba je da se na pomoćni teren postave reflektori, a u tome bi ključnu ulogu trebao odigrati Hrvatski nogometni savez.

– Izvršni odbor HNS-a sastat će se 4. lipnja i nadamo se da ćemo dobiti njihovu potporu i realizirati taj projekt, odnosno dobiti reflektore za teren s umjetnom travom. Riječ je o iznosu od oko 500 tisuća kuna. Mislim da ćemo uspjeti u tome – kazao je Bulat na ovotjednoj presici.

Podsjetimo, uređenjem pomoćnog igrališta mladi nogometaši dobili su napokon adekvatne uvjete za trening, a time je rasterećeno i igralište u Crnici. Osim toga, teren ispunjava sve uvjete za igranje prvenstvenih i prijateljskih utakmica, pa bi postavljanje reflektora bio dodatni plus.


Pratite nas i na društvenim mrežama: