GAĆINA: Ako je netko i pregovarao s Jollyjem o fuziji to nije činio u ime uprave GKK Šibenik

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Svatko može imati svoje poslovne interese, pa i Dogus Grupa i ne znam jesu li oni vodili kakve razgovore s ljudima iz Jollya. Ali na razini kluba nisu vođeni pregovori na ovu temu niti će, kako stvari stoje, biti vođeni

Vode li se pregovori u fuziji Građanskog košarkaškog kluba Šibenik i KK Jolly JBŠ? I ako se vode, tko s kim pregovora i čini li to iza nečijih leđa? Pitanja su to koja zanima ljubitelje košarke u Krešimirovom gradu, a prije svega navijače Šibenika, kojima se i od samog spomena na mogućnost spajanje dvaju klubova diže kosa na glavi.

Da se nešto ‘kuha’ po tom pitanju prvi je prije nekoliko dana na press konferenciji otkrio sportski direktor Jollyja Davor Vidačak, da bi nekoliko dana kasnije to potvrdio i sam Josip Stojanović kazavši kako je u intenzivnim pregovorima s Dogus Grupom o spajanju dvaju klubova.

Predsjednik Uprave GKK Šibenik Ante Gaćina za Šibenski portal  kaže, pak, kako u ime uprave nitko nije pregovarao sa Stojanovićem.

– Kad se spoje Crvena Zvezda i Partizan, možda i mi počnemo razmišljati o spajanju – slikovito će, u šaljivom tonu Gaćina.

– Što se tiče izjava gospodina Stojanovića, ono što mogu kazati jest da svatko može imati svoje želje, pa u skladu s njima i pregovarati, ali, ponavljam, u ime uprave GKK Šibenik nitko s njim o tome nije pregovarao, niti uopće u ovom trenutku postoji mogućnost o spajanju s Jollyjem. Uostalom, i način na koji je cijela ta priča izašla u medije govori da je ta inicijativa neozbiljna – dodao je Gaćina.

Pitamo ga postoji li mogućnost da su predstavnici Dogus Grupe, kao glavni sponzor GKK Šibenik, to učinili bez znanja klupske vrhuške.

– Gledajte, svatko može imati svoje poslovne interese, pa i Dogus Grupa i ne znam jesu li oni vodili kakve razgovore s ljudima iz Jollya. Ali na razini kluba nisu vođeni razgovori na ovu temu niti će, kako stvari stoje, biti vođeni. Klub ima svoju upravu i skupštinu, koja jedino ima mandat donositi odluke po pitanju klupskih poslova – zaključio je Gaćina.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti rasplet ove priče.


Pratite nas i na društvenim mrežama: