'Riječ je o samozatajnom čovjeku, vrhunskom stručnjaku, koji je bio dobri duh našeg kluba', kaže predsjednik NK Vodice

Frane Srdarev priključen stručnom stožeru reprezentacije druge najmnogoljudnije zemlje na svijetuFoto: Naši Tići
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Frane Srdarev, dosadašnji trener vratara u Nogometnom klubu Vodice, dobio je zanimljiv angažman. Priključen je, naime, stručnom stožeru reprezentacije Indije, jasno, kao trener vratara. U trećeligašu s Račica vrlo su sretni zbog njega.

– Riječ je o samozatajnom čovjeku, vrhunskom stručnjaku, koji je bio dobri duh našeg kluba i drago nam je što je dobio ovakvu priliku. Frane mi se još prije mjesec dana povjerio da je dobio ponudu iz Indije i jasno da smo ga podržali te mu želimo puno uspjeha u daljnjem radu. Ovo je svojevrsno priznanje i našem klubu, čija su vrata uvijek otvorena za Franu – kazao nam je predsjednik NK Vodica Marin Mikšić.

Srdarev je, inače, u vodičkom klubu kao trener radio posljednje četiri godine. A prije trenerske karijere bio je vrlo uspješan vratar, među ostalim branio je za Split u tada vrlo jakoj Drugoj jugoslavenskoj ligi, a prije dolaska na Račice kao trener vratar radio je i u Hajduku, Splitu i Primorcu. Inače, izbornik reprezentacije Indije, druge najmnogoljudnije zemlje na svijetu, izbornik je Igor Štimac.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.