FOTO: Žetva medalja članova skradinskog TKD Scardona Combat na županijskom prvenstvu u olimpijskom taekwondou

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vodice su u nedjelju bile domaćin prvog županijskog prvenstva u olimpijskom taekwondou za kadete i mlađe kadete.

Nastupilo je ukupno 55 boraca iz četiri kluba iz Šibensko -kninske županije – domaćin  TKD HBD Vodice, TKD Scardona Combat Skradin, TKD Solaris Šibenik i TKD Zmajevo oko Rogoznica.

Posebno su se istakli članovi skradinskog kluba koji su, pod vodstvom trenera Frane Eraka, ostvarili značajan uspjeh u svim disciplinama.

Zlatom su se okitili Margareta Skorić, Marta Žura, Klara Banić, Tonka Banić, Anita Palinić, Niko Lončar, Romano Marenzi i Ivan Urukalo. Srebrne medalje osvojili su Anđela Kata Petrović, Lucija Palinić, Roko Zorica, Josip Beneta, Luka Zorica i Mario Žura, dok su bronce oko vrat objesili Katarina Pulić, Paško Duilo i Marin Vlaić.

Mlađi kadeti Scardona Combata nastupili su i u disciplini specijalnih tehnika i dodatno obogatili kolekciju medalja. One zlatnog sjaja osvojili su Petar Kovilić i Klara Banić, srebrom su se okitili Katarina Pulić, Margareta Skorić, Marta Žura, Paško Duilo i Roko Zorica, a broncom Anđela Kata Petrović, Lucija Palinić i Romano Marenzi.

combat skradin 2

S obzirom da je većini članova skradinskog kluba ovo bilo prvo natjecanje rezultati su i više nego uspješni, čime su pokazali da ih čeka svijetla budućnost u ovom sportu.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.