3.HNL jug

FOTO Zagora slavila u dvoboju dvaju šibenskih trenera, Vodice u završnici ispustile dva bodaFoto: Šibenski portal/Naši Tići
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nogometaši Zagore svladali su sa 2:0 Neretvu u 22. kolu 3.HNL jug i tako se ponovno približili vrhu ljestvice. Naime, prvoplasirani Jadran LP je remizirao, dok su drugoplasirani Neretvanac i trećeplasirane Hrvace izgubili, pa četvrtoplasirani Unešićani za liderom sada zaostaju pet bodova, a za preostalom dvojkom tri, odnosno jedan bod.

Mrežu Neretve, koju vodi Šibenčanin Armando Marenzi, na Borovištu je u 26. minuti načeo je Abramović, da bi u 42. minuti na 2:0 povisio Krajina i pokazalo se, postavio konačan rezultat. Inače, bila je to prva pobjeda momčadi trenera Siniše Petrovića nakon četir uzastopne utakmice bez troboda (tri remija i poraz) pa se nadamo da su sada uhvatili zalet.

Blizu pobjede protiv Splita bile su i Vodice. Do 88. minute imali su vodstvo od 2:1 (N. Marić 16′, Sarić 79’/Primorac 21′), ali je tada dosuđen penal za goste, kojeg je realizirao Tomičić i postavio konačnih 2:2. Tim remijem momčad trenera Marka Pinčića ponovno je preuzela fenjer s obzirom da je dubrovački GOŠK na domaćem terenu svladao Neretvanac.

U nastavku donosimo još malo fotografija s utakmice na Borovištu.


Pratite nas i na društvenim mrežama: