'Bit će prepoznatljiv diljem Lijepe Naše, a financiran je privatnim, odnosno navijačkim kapitalom', kazao nam je predsjednik kluba Mario Paić

FOTO Zagora će ubuduće na gostovanja busom kakvim se mogu pohvaliti samo Dinamo i RijekaFoto: Šibenski portal
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nogometni klub Zagora dobio je lijep poklon ‘pod bor’ za protekle blagdane. Riječ je o novom klupskom autobusu, i to ne bilo kakvom, već o Neoplan Starlineru, kakvim se u Hrvatskoj mogu pohvaliti samo prvoligaši Dinamo i Rijeka. Kako nas je izvijestio predsjednik unešićkog trećeligaša Mario Paić, koji je ovih dana izabran na novi četverogodišnji mandat, bus je u cijelosti financiran privatnim, odnosno navijačkim kapitalom.

– Osim što je ovaj bus ponos svih nas navijača Zagore on isto tako predstavlja značajnu ekonomsku uštedu u troškovima prijevoza naših igrača budući da u ovom trenutku NK Zagora ima šest natjecateljskih kategorija koje se natječu po cijeloj Dalmaciji. A kada ne bude vozio naše igrače, zarađivat će na turističkom tržištu, što će ubrzati povrat investicije, a isto tako bit će i svojevrsna reklama za naš kraj, budući da se isti razvija i u turističkom segmentu – kazao nam je Paić, dodajući kako su za novog ljepotana, koji je već ušminkan klupskim bojama i grbom, naručili i posebne tablice – ŠI-ZAGORA.

– Tako će biti prepoznatljiv diljem Lijepe Naše, na ponos i diku svih nas Zagorana – kaže Paić.

Dodajmo kako će osim Hajduka, Croatije iz Zmijavaca i omiškog Olmissuma unešićka Zagora postati čevrti dalmatinski klub s personaliziranim busum. Nadamo se da će jedna od prvih sljedećih postaja Zagorinog busa biti Druga liga.

Pratite nas i na društvenim mrežama: