FOTO Vaterpolski gušti na Banju u režiji ‘Crvenog bika’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Plaža Banj i ovog je ljeta bila poprište zanimljivog vaterpolskog ‘eventa’. Na šibenskoj gradskoj plaži održan je treći kvalifikacijski turnir iz serije ‘Red Bull Sidrun’. Natjecalo se šest ekipa, s puno poznatih imena, a na koncu je kao pobjednik izašla ekipa Konoba ‘Kojo’ (Ante Stojanović, Ivor Eškinja, Šime Brzić i Luka Mrvičić), svladavši u finalu No Stress (Jakša Knežević, Bruno Bulat, Jure Belamarić, Mario Zorčić), ekipu koja je imala najviše navijača na Banju.

red bull siddrun konoba kojo

red bull sidrun 4

U susretu za treće mjesto snage su, pak, odmjerile ekipe Moby Dick (Davor Perković, Josip Labor, Vlatko Vuković, Stipe Peran) i Snajperi (Lovro Plenča, Kristijan Krnić, Damir Bumbak, Jakov Slavica), a nakon uzbudljivog dvoboja slavio je Moby Dick. 

red bull sidrun 2

Inače, utakmice Red Bull Sidruna igraju se na jedan gol, kojeg brani neutralni golman profesionalac, a jedan od njih ove godine bio je Solarisov Ivan Jukić.

ivan jukic

Prije Šibenika, turniri su održani u Opatiji, na otoku Ugljanu, a slijede još oni u Splitu i Dubrovniku, u kojem će se 25. kolovoza održati i veliko finale.

(foto: Stephan Bednaić/Red Bull Sidrun) 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.