Jedna duša, a nas dvoje

FOTO Ujedinjene narančaste snage: Pogledajte kako je bilo na druženju šibenskih nogometaša i malonogometaša s navijačimaFoto: Šibenski portal (Milan Balaban)
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenski klubovi ove sezone postižu odlične rezultate. Na žalost, njihovim uspjesima ne mogu s tribina svjedočiti navijači, ali ljubav koju dolazi od njih itekako osjećaju. Tu se, uvijek uz njih i samo se nadamo da je ovo posljednja sezona bez navijača na tribinama. A kad već ne mogu biti skupa u dvorani i na stadionu, šibenski navijači, nogometaši i malonogometaši družili su se na ulici, točnije ispred prostorija Funcuta na Baldekinu.

Uz roštilj, hladno piće i glazbu odrađen je svojevrstan teambuilding najvjernijih šibenskih navijača te nogometaša Šibenika i malonogometaša Šibenika 1983. Uvertira je to u uzbudljivu nedjelju, kada će prvoligaš sa Šubićevca u posljednjoj ovosezonskoj domaćoj utakmici ugostiti Hajduk, dok će malonogometaši protiv Pule kolo prije kraja kvalifikacija pokušati osigurati elitni rang hrvatskog futsala. Djelić atmosfere s druženja na Baldekinu pogledajte u našoj galeriji.


Pratite nas i na društvenim mrežama: