FOTO Toni Slavica isplivao tri državna rekorda, Robert Vukičević rasturio na stotki na prestižnom mitingu Mladost

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Mnoštvo osvojenih medalja i srušenih osobnih rekorda ostvarili su članovi Plivačkog kluba Šibenik na 46. Mitingu Mladost u Zagrebu, koji je ujedno bio druga postaja Grand Prix natjecanja u sezoni 2018./2019, a sve to u konkurenciji 420 plivačica i plivača iz Italije, Bosne i Hercegovine, Italije i Hrvatske. I uz izravan prijenos na nacionalnoj televiziji.

pk sibenik 3

Pala su i tri državna rekorda, sva tri u režiji Tonija Slavice. U prvom dijelu popravio je svoj rekord na 400 mješovito, koji sad iznosi 4:31,78, što mu je donijelo drugo mjesto u apsolutnoj kategoriji i prvo mjesto u mlađe juniorskoj kategoriji. U drugom dijeli Toni je dva puta rušio rekord na 200 mješovito (2:08,23) što mu je donijelo još jedno zlato u mlađe juniorskoj konkurenciji.

pk sibenik 7

Robert Vukičević također je bio standardno odličan. Zaslužio je nagradu za najvrjedniji rezultat u juniorskoj konkurenciji u disciplini 100 slobodno, koja mu je donijela apsolutno i juniorsko zlato. Još dva juniorska zlata Robert je osvojio na 50 slobodno i 100 leptir (treći apsolutno).

pk sibenik 6

Marija Kardum ponovno je isplivala odlične rezultate u leđnim disciplinama koje su joj donijele tri srebra u juniorskoj konkurenciji (na 200 leđno bila je treća u apsolutnoj kategoriji), a uzela je i broncu na 100 mješovito.

pk sibenik 5

U apsolutnoj konkurenciji Ana Burazer osvojila je srebro na 400 mješovito, dok se Bruna Lokas okitila zlatom na 200 mješovito i broncom na 100 prsno u juniorskoj konkurenciji.

pk sibenik 4

pk sibenik 2

Dobrih rezultata nije manjkalo ni u sprinterskim disciplinama. Na 50 slobodno Emma Curavić bila je srebrna, a na 50 leđno osvojila je juniorsku broncu.

pk sibenik 1

Anamarija Vukičević plivala je u tri finala, a najbolji rezultat ostvarila je u disciplini 200 prsno, zauzevši peto mjesto. U istoj Martina Ševerdija isplivala je isti plasman, u apsolutnoj kategoriji.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: