FOTO Tići Šibenika osvojili Alpas kup, Ivano Matas igrač turnira, Leon Pulić najbolji strijelac

Skradin je ovog vikenda bio domaćin Alpas kupa, U-11 i U-9 nogometnog turnira. Nakon zanimljivog natjecanja pobjednički pehar u onom starijem uzrastu završio je u rukama tića HNK Šibenika. I dvije najvažnije pojedinačne nagrade osvojio je klub sa Šubićevca. Leon Pulić bio je najbolji strijelac turnira, dok je Ivano Maras izabran za najboljeg igrača.

alpas kup 1

Na putu do trona Šibenčani su pobjeđivali Hajduk iz Pridrage (1:0), Dinaru (4:1) i Croatiju iz Stankovaca (1:0). Nakon osvajanja prvog mjesta u skupini u četvrtfinalu su sa 1:0 nadigrali i vršnjake iz Ogulina, da bi u polufinalu sa 2:0 svladali i ŠN Joso Bego.

nk sibenik u11

Finale im je donio okršaj s Gosipićem i novu, 3:1 pobjedu, vrijednu pokala.

alpas kup 3

Evo i pobjedničke ekipe Šibenika: Vinko Škugor, Franko Jurić, Drago Vukorepa, Marko Baković, Ivano Matas, Ivan Buva, Franko Ljubić, Jan Grgas Grando, Leon Pulić, Bepo Kulušić, Roberto Bedrica, Mihovil Copić, Jakov Slavica, Luka Bralić, Ante Zorica. Trener: Ivo Krečak.

(foto: HNK Šibenik)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.