Kup Marjana

FOTO Tereza Berač zlatna u Splitu, Lucija Desanić i Laura Lokas osvojile srebroFoto: ŠP

Odlične rezultate ostvarili su mlađi kadeti i kadeti Taekwondo kluba Juraj Dalmatinac na Kupu Marjana u olimpijskom taekwondou, koji je u Splitu okupio preko 270 natjecatelja iz 20 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Predvođeni trenerima Zoranom Huljevom i Robertom Dasovićem osvojili su jedno zlato, dva srebra i jednu broncu.

Zlatnim odličjem okitila se kadetkinja Tereza Berač u kategoriji preko 59 kilograma, pobijedivši na putu do trona protivnice iz Zagreba i Splita. Srebro je osvojila Lucija Desanić u kategoriji do 59 kilograma. Ona je na putu do finala upisala dvije pobjede, da bi u borbi za zlato izgubila od protivnice iz Splita. Odličje istog sjaja osvojila je i Laura Lokas, u konkurenciji mlađih kadetkinja do 43 kilograma, a do tog je uspjeha došla upisavši tri pobjede, te tijesan poraz u finalu. Onu brončanu medalju za šibenski klub osvojila je Karla Drašković, u kategoriji kadetkinja do 33 kilograma.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.