FOTO Rođendanski turnir Anđine akademije: ‘Košarka nije naš biznis, već ljubav’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kao što smo i najavili prije nešto manje od mjesec dana, Košarkaška akademija Anđa Jelavić treći rođendan proslavila je međunarodnim košarkaškim turnirom. Uz djevojčice iz slavljeničkog kluba, u dvorani na Meterizama loptale su se i njihove vršnjakinje iz ŽKK-a Zrinjski iz Mostara, ŽKK-a Dugopolje i ŽKK-a Vodice.

O rezultatima ovog puta nećemo, jer oni su najmanje bitni. Važno je da su sve sudionice guštale na parketu i da su svi iz dvorane otišli sretni i zadovoljni.

– Školska dvorana na Meterizma bila je puna djece i to je naš najveći uspjeh. Zbog sve te djece smo i krenuli sa radom i zbog njih ćemo i nastaviti, te biti još mnogo jači i bolji. Zahvaljujemo se ekipama ŽKK Zrinjski iz Mostara, ŽKK Dugopolje i ŽKK Vodice koje su svojim prisustvom danas uveličali našu veliku proslavu. Hvala i roditeljima koji su ukazali povjerenje upravo nama da se brinemo o njihovoj djeci i da ih učimo prvim košarkaškim koracima. Da ih uvedemo u svijet sporta i da krenu pravim putem. Naša Akademija će i dalje ulagati u razvoj trenera i djece jer samo stalnim usavršavanjem možemo ići naprijed. Košarka nije naš biznis već ljubav, a to najbolje mogu prepoznati djeca, zbog kojih postojimo – poručila je Anđa Jelavić, zahvalivši se sponzorima i donatorima koji su prepoznali njihov projekt.

(foto: Akademija Anđa Jelavić)


Pratite nas i na društvenim mrežama: