FOTO Poske do koske

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Matija Poščić iz prve nam se svidio kao osoba. Prava otvorena kvarnerska duša, za koju imaš dojam da je poznaješ ‘sto godina’. A da će Poske biti od velike koristi kao igrač pokazao je i u pobjedi nad Alkarom. Zabijao je, skakao, borio se, a kad nije bo na parketu s klupe je bio najglasniji navijač narančastih. Poske do koske. Susret je na kraju završio sa 16 poena i pet skokova, bila je to njegova najbolja partija ove sezone u narančastom dresu, a bit će takvih, ne sumnjamo, još.

gkk sibenik 2

U GKK Šibeniku stalno ističu da im kod traženja pojačanja veliku ulogu igraju upravo karakterne osobine igrača. A to su, čini se, itekako dobili s tridesetrogodišnjim centrom, koji se ne samo odlično uklopio u miomčad već je postao jedan od njezin vođa. Vidjelo se to na početku drugog poluvremena utakmice s Alkarom, kada je oko sebe okupio suigrače i održao im motivacijski govor.

gkk sibenik 1

gkk sibenik 3

Na kraju, nakon pobjede, guštao je kao malo dijete. Toliko da je završio ‘na štangi’ ispred tribine s Funcutima i predvodio tradicionalno završno skandiranje ‘Ti jedini, ti najbolji, Šibeniče’. Čini se da se na Baldekinu rađa nova ljubav.

(foto:GKK Šibenik/Milan Balaban)


Pratite nas i na društvenim mrežama: