FOTO Plivači i plivačice Mora usrećili svog trenera na Regionalnom prvenstvu u Zadru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iza članova Plivačkog kluba More odličan je nastup na Regionalnom prvenstvu Hrvatske koje je održano u Zadru. Osvojili su niz medalja u raznim uzrasnim kategorijama, pa trener Šime Jurlin ne može nego biti zadovoljan ostvarenim rezultatima.

Boje šibenskog kluba u kategoriji mlađih juniora branili su Lara Belakušić i Toni Radak. Potonji je u ukupnom poretku dobio pehar za treće mjesto. Toni je oduševio u disciplini  100 metara leđno u kojoj je bio  drugi u starijoj juniorskoj kategoriji, dok je u mlađoj juniorskoj bio prvi.

pk more 2

U disciplini 100 metara prsno zauzeo je treće mjesto, dok je na 50 metara slobodno bio prvi i u juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji. Lara Belakušić okitila se broncom u disciplini 1500 metara slobodno.

pk more 1

Lara i Toni, zajedno su sa Teom Jukić i Frankom Čvrljkom, nastupili su u štafeti 4×100 metara mješovito u mlađe juniorskoj kategoriji i zauzeli treće mjesto.

pk more 3

Tea Jukić natjecala se  u kategoriji kadeta i nanizala zapažene rezultate. U disciplinama 100 metara leđno, 200 metara mješovito te 100 metara leptir osvojila je brončane medalje, na 100 metara prsno srebrnu, a u disciplini 200 metara leđno zlatnu medalju.

pk more 4

Franko Čvrljak natjecao se s godinu dana starijim plivačima te osvojio tri brončane medalje u kadetskoj kategoriji i to u disciplinama 400 metara mješovito, 200 metara prsno i 50 metara slobodno.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: