FOTO: ‘Navijački’ palež na tribini obnovljenog Baldekina bacio košarku u drugi plan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Umjesto u košarkaškom spektaklu, umjesto da uživaju gledajući na djelu jednog Euroligaša i šibensku mladost, svi oni koji su večeras pohodili Baldekin kako bi pogledali susret između Šibenika i turske Darussafake, a takvih je na žalost bilo svega 200-injak, svjedočili su  ‘showu’ dijela domaćih ‘navijača’. Naime, dio Funcuta iz nekog je razloga odlučio izazvati nerede i u tome su uspjeli. Bengalkama su u prvom dijelu zapalili stolicu, a kao da im to nije bilo dosta, isto su ponovili i početkom treće četvrtine, zbog čega je dvoranu obavio dim. Bilo je u dvorani i roditelja s malom djecom koji su se morali povući na sigurniji dio tribine. Tužno, da ne može biti tužnije. Nakon tog drugog paleža navijači s tog dijela tribine samostalno su napustili dvoranu koja je, podsjetimo, nedavno obnovljena.

palez 1

Dvoranu je napustio i dio ‘običnih’ gledatelja, razočarani i u nevjerici. I sumnjamo da će se  ove sezone više uopće vratiti na Baldekin.
Tako je sama utakmica ostala u drugom planu. Ostao je u drugom planu i jako dobar otpor šibenske mladosti i sjajan debi Kristijana Krajine (18 poena, 10 skokova). Na koncu su Turci slavili 77:63. Ali koga to briga.

gkk turska instanbul 6

Često smo, opisujući sjajno ozračje na utakmicama Šibenika, znali napisati kako je Baldekin ‘gorio’. I večeras je gorio. Na žalost,doslovno.


Pratite nas i na društvenim mrežama: