FOTO: Na Šubićevcu počelo ‘pumpanje’ za drugu ligu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon kratkog odmor nogometaši Šibenika od jučer su ponovo u pogonu. Na Šubićevcu je obavljena prozivka, nakon čega je šef stručnog stožera Mirko Labrović, sa svojim suradnicima Ivom Šupom i Zoranom Slavicom, odradio prvi trening.

Od momčadi koja je izborila drugu ligu više nema Škugora, Pecolaja, Perice i Božinovića, kojima se uprava kluba zahvalila na suradnji.

hnk sibenik prozivka 3

S druge strane, novi igrači Šibenika su Nigerijci David Nwolokor i Theophilus Solomon, koji su stigli na posudbi iz Rijeke, dok je na probi još niz igrača.

hnk sibenik prozivka 2

Sve skupa pod Labrovićevu komandu stavilo se tridesetak igrača, s tim da su opravdano izostali kapetan Marko Kartelo i veznjak David Puclin.

hnk sibenik prozivka 4

Prvu pripremnu utakmicu narančasti će odigrati ove subote u Dugopolju, dok će posljednju provjeru  prije početka 2.HNL imati 8. kolovoza na Šubićevcu, kada će ugostiti Dinamo 2.

Igrači koji su se odazvali prvom treningu:

Hrvoje Slavica, Paško Stanić i Jakov Jelić (vratari), Martin Vukorepa, Mateo Barać, Mario Bartulović, Perica Šare, Eduard Ljevo, Grgo Živković, Toni Španja, Mario Marina, Josip Maleš, Luka Fuštin, Ante Živković, Toni Rendić, Ivica Zelić, te Ante Matić, Franko Vikario, Ivan Stanić i Luka Celić.

Na probi: Marko Čerina, Marko Jurić, Ivan Ljuba, Stjepan Završki, Duje Medak Kovačević, Stipe Jakšić, Josip Majić, Frane Barač i Antonio Brzoja.


Pratite nas i na društvenim mrežama: