Trijumfalno okončali kvalifikacije za U15 Europsko prvenstvo

FOTO Mlade barakude savršene u Šibeniku, nadamo se lijepim vijestima i iz PortugalaFoto: Šibenski portal (Milan Balaban)
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Mladi hrvatski vaterpolisti bili su savršeni u kvalifikacijama za U15 Europsko prvenstvo u Portugalu. Kao što smo izvijestili ranije, Mlade barakude već su subotnjom pobjedom nad Nizozemskom osigurali nastup na europskom smotri, da bi u nedjelju to samo potvrdili, upisavši nad Njemačkom treću pobjedu u trećoj utakmici, čime su zauzeli prvo mjesto.

Njemačka je bila najteži suparnik u kvalifikacijama u Crnici, ali opet nedovoljno jaka da ugrozi vršnjake iz Hrvatske. Dragošević s četiri gola te Prezzi sa tri predvodili su pobjednički ekipu, a Šibenčanin Lovre Goleš ovaj se put nije upisao u strijelce. Nijemci su također izborili EP, kao drugoplasirana momčad šibenskih kvalifikacija.

Podsjetimo, član U15 reprezentacije je još jedan član Solarisa, Bruno Sabioni, koji je jedan od pomoćnika izbornika Davida Burburana. Nadamo se da će i u srpnju iz portugalskog Loulea također stizati lijepe vaterpolske vijesti.


Pratite nas i na društvenim mrežama: