FOTO Miro Slavica posao traži preko Nogometnog sindikata

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Hrvatska udruga Nogometni sindikat petu godinu zaredom organizirala je kamp za profesionalne igrače bez ugovora.  Organiziran je na način da igrači treniraju i igraju nekoliko utakmica, a skauti to prate i odabiru one koji im se svide.

Ove godine na kampu, koji se održava na stadionu NK Kustošija u Zagrebu, sudjeluje 18 igrača, koji su ili članovi HUNS-a ili se tek žele učlaniti. Među njima je i Miro Slavica, koji očito na taj način želi pronaći novog poslodavca, a koji je protekle sezone bio najbolji strijelac narančastih.

miro slavica

Inače, ekipa HUNS-a u utorak je odigrala prijateljsku utakmicu protiv Rudeša, Slavica je igrao u špici ‘sindikalista’, a na koncu je novi prvoligaš slavio sa 3:0.

Vrhunac ovogodišnjeg kampa dogodit će se od 30. lipnja do 2. srpnja. Tada će se, naime, održati turnir na kojem će sudjelovati i ekipe nogometnih sindikata iz Slovenije, Srbije i Crne Gore. Bit će to svojevrsni izlog nogometaša i pravi mamac za brojne skaute. Možde kojem za oko zapne i Miro. Tim više što, kako je kazao predsjednik HUNS-a Dario Šimić, 90 posto sudionika na kraju pronađe angažman.

(foto: facebook HUNS)

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.