Gimnastičarske medalje

FOTO Ekipa iz šibenskog Dišpeta vratila se s gomilom kolajni iz ravniceFoto: GK Dišpet

Zapažene rezultate ostvarili gimnastičarke i gimnastičari šibenskog Dišpeta u Osijeku, na 29. Ekipnom, višebojskom i pojedinačnom prvenstvu u spotskoj gimnastici, 20. završnici Kupa Hrvatske u B programu i 17. završnici Kupa Hrvatske u C programu. U A programu, u kategoriji kadeti, Roko Zorić osvojio je treće mjesto na preči, dok su u univerzalnom programu, u kategoriji mlađi kadeti, Šime Jadreško, Frane Aužina, Andrija Franić i Stipan Vlahov ekipno osvojili ekipno drugo mjesto.

U istoj kategoriji Šime Jadreško osvojio je pojedinačno srebro u višeboju. Odličan nastup Šime je upotpunio i osvajanjem bronce na karikama i konju, dok su na preči okitio naslovom prvaka Hrvatske.

U A programu po prvi su put nastupile Josipa Zorić i Lucija Vlahov, te  u kategoriji juniorki zauzele šesto i deveto mjesto, a Dišpetovke su nastupile i u B programu, gdje je Lucija Vlahov zauzela osmo, a Josipa Zorić 17. mjesto.  U C programu, u kategoriji mlađih juniorki, nastupile su Lucija Sunara, Korina Jadrijević, Patricia Franić, Lucia Lemac i Mara Zorić, a izdvajamo 14 mjesto Lucije Sunare, dok su cure ekipno zauzele četvrto mjesto.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.