FOTO: Državno natjecanje izborilo 12 ritmičarki GK Šibenik – Dalmacija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ritmičarke iz pet dalmatinskih klubova okupilo se u subotu u dvorani na Baldekinu gdje je održano natjecanje Kupa Dalmacije u ritmičkoj gimnastici – regije jug. Bila je to prava revija atraktivnih koreografija i svjetlucavih kostima koje su nam priuštile članice klubova Sirena iz Zadra, Rusulice iz Trogira, Floramy iz Splita te dvaju šibenskih klubova, Dišpeta i Šibenika – Dalmacije.

gk sibenik 5

Natjecanje je održano u seniorskoj, juniorskoj, kadetskoj, mlađe kadetskoj i mini kategoriji, a publika je u pauzi imala prilike vidjeti i revijalne nastupe djevojčica u kojima je GK Šibenika predstavljala Marija Mileta.

Što se tiče medalja za GK Šibenik, Anamarija Pletikosa okitila se brončanom medaljom u seniorskoj kategoriji (1999. godište i starije), a suce je osvojila besprijekornom sinkronizacijom. gk sibenik 3

U klubu ističu kako su vrlo zadovoljni nastupom i plasmanom  njihovih ritmičarki, od kojih su njih čak 12 izborili nastup na državnom natjecanju, a riječ je o sljedećim djevojkama: Katia Pavasović, Iva Nakić, Klara Jabuka, Tonka Sladoljev, Valentina Mateša, Aneta Unić, Anđelina Baljak Slavica, Lucija Pletikosa, Ana Jabuka, Lucija Slavica i Karla Pletikosa.

– Drago nam je što su svi vidjeli plodove rada ovih djevojaka koje zaista daju sve od sebe – kazala je Zorica Tešulov trenerica GK Šibenik – Dalmacija, čije članice već sljedećeg vikenda čeka nastup na međunarodnom Leda Cupu u Zagrebu.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: