Odlična atmosfera i na terenima i na tribini

FOTO ‘Dream team’ TK-a Šubićevac pobjednik prvog Memorijala Ivana MenigeFoto: TK Šubićevac

U organizaciji Teniskog kluba Šubićevac, na terenima ‘šibenskog Roland Garrosa’, održano je prvo izdanje memorijalnog teniskog turnira Ivan Meniga, koji nosi ime po legendi veteranskog tenisa. Bilo je to zapravo ekipno natjecanje, s obzirom da su se natjecale četiri ekipe sastavljene od deset pojedinačnih predstavnika i pet parova.

Cijeli turnir protekao je u sjajnoj atmosferi, kako na samim terenima, tako i na lijepo ispunjenim tribinama, a na koncu je naslov pobjednika pripao ‘dream team’ ekipi TK-a Šubićevac, pod vodstvom Tonija Miliše. Oni su u finalnom danu bilki bolji od jako dobre ekipe Vodica, koja je imala motiv više s obzirom da je pokojni Ivan Meniga bio njihov član.

Što se tiče bronce, ona je pripala ekipi Biograda, dok je četvrto mjesto zauzela ekipa Šibenika. Na kraju su svi sudionici, za sjećanje na premijerno izdanje ovog turnira, dobili medalje, dok je pobjedničkoj ekipi pripao i pehar te torta koju je izradila obitelj pokojnog Ivana Menige.

KONAČAN PLASMAN

1.TK ŠUBIĆEVAC 3-0 (Miliša,Markov,Ljubić,Šupe,Pancirov,Jurić Z.,Gović,Jurić T.,Zorica,Antić,Garma,Dragojević,Čulav,Slamić,Štimac,Radovčić)
2.VODICE 2-1 (Birin,Šprljan L.,Šprljan F.,Šprljan F.,Moćan.Klarić,Perica,Slamić,Ivas,Taslidža,Kolić,Deur,Petrov,Igor,Ivica,Šuko,Reko…)
3.BIOGRAD 1-2 (Žepina,Troskot Z.,Živić,Tepša,Zorica M.,Zorica B.,Mikas,Troskot M.,Delin,Horvat,Lukec,Perica…)
4.ŠIBENIK 0-3 (Mikuš I.,Mikuš M.,Zorčić,Mikuš D.,Mandić,Dražić,Bujas,Vučić,Junaković,Ercegovac,Živković,Kalpić,Šarin,Nuhić,Tomaš,Jurković)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.