Berba medalja na 8. Kupu Marjana

FOTO ‘Divovci’ u velikom stilu zaključili još jednu uspješnu sezonuFoto: TKD klub DIV Knin

Taekwondo klub DIV Knin u velikom je stilu zaključio još jednu vrlo uspješnu natjecateljsku sezonu – berbom medalja na 8. Kupu Marjana, koji je u Splitu okupio 277 boraca iz 20 klubova iz dvije države. ‘Divoci’ su u uzrastu mlađih kafeta i kadetkinja osvojili čak sedam odličja.

Na najviše postolje popeli su se Ana Popović s četiri pobjede, Petra Lea Jelić tri pobjede, te AnaMaria Mikulić s jednom pobjedom. Srebrom su se, pak, okitili Lorena Djak (3 pobjede), Nika Dodik (3 pobjede), Mate Teskera (2 pobjede) i Nikola Čeko (jedna pobjeda). Lana Sigut ostvarila je jednu pobjedu, ali ovaj put ostala je bez medalja. U ekipnom poretku kninski klub zauzeo je odlično drugo mjesto kod mlađih kadetkinja.

 – Ovim natjecanjem zaključujemo ovu uspješnu odrađenua sezona u kojoj smo ima predstavnike na svim velikim i značajnim događnjima u taekwondo sportu; Svjetskom seniorskom prvenstvu u Manchesteru, Europskom kadetskom prvenstvu u Španjolskoj na kojem je Kristina Jakovljević osvojila broncu, čime smo došli do 11 medalje za naš klub s velikih natjecanja (devet europskih i dvije svjetske), zatim na juniorskom europskom prvenstvu u Španjolskoj gdje smo zauzeli hvale vrijedno peto mjesto, a sudjelovali smo i na extra Europskom seniorskom prvenstvu u Italiji. Kad podvučemo crtu možemo konstatirati da je sezona 2019. uspješno završena i da naš kluba u ove 22 godine sustavnog i kvalitetnog rada ima jednu od ponajboljih taekwondo škola u Hrvatskoj – kazao je Dragan Pinjuh, trener ‘Divovaca’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.