FOTO Divovci osvajaju medalje i pripremaju se za europska natjecanja

Taekwondo klub DIV Knin osvojio je drugo mjesto u ekipnom poretku Split Opena 2017. i Splitske male olimpijade 2017., memorijalnog turnira u spomen na poginulog branitelja Goran Kliškića u splitskoj Spaladium areni.

Najmlađi Divovci prikazali su izvrsne borbe i nakon Omiš opena opet su krenuli u berbu medalja. Od 15 prijavljenih Divovaca čak 13 ih je osvojilo medalje, od toga osam zlatnih, dvije srebrne i tri bronačane.

div knin st (18)

div knin st (17)

Zlatne medalje osvojili su Nikola Čeko, Mate Teskera, Patrik Lovrić, Lana Sigut, Ana Popović, Iva Rajić Perutina, Lana Dumančić i Petra Lea Jelić. Srebrene medalje izborili su Sara Orlović i Nika Dumančić, a brončane Ana Maria Mikulić, Lorena Djak i Tara Kundit.

Taekwondo klub DIV Knin ne treba strahovati za podmladak jer se u tom klubu 20 godina stvara vrhunski rezultat u režiji najboljih trenera Dragana i Glorije Pinjuh. Klub za sada ima šest europskih i dvije svjetske medalje.

div knin st (24) div knin st (23) div knin st (22) div knin st (21) div knin st (20)

Dok su mlade snage Divovaca osvajale medalje u Splitu, u Skradinu se s kadetskom reprezentacijom marljivo priprema Mateo Pratljačić koji u četvrtak nastupa na Europskom kadetskom prvenstvu u Budimpešti.

mateo pratljacic

Ista situacija je i sa Josipom Teskerom koji je u Zagrebu na treninzima Juniorske reprezentacije te se priprema za Galebov Trofej u Beogradu G1 turnir i Europsko juniorsko prvenstvo u Cipru.

josip teskera

Evo i ostalih osvajača medalja u Splitu.

div knin st (19) div knin st (16) div knin st (15) div knin st (14) div knin st (13) div knin st (12) div knin st (11) div knin st (10) div knin st (9) div knin st (8) div knin st (7) div knin st (6) div knin st (5) div knin st (4) div knin st (3) div knin st (2) div knin st (1)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.