FOTO: Dario Šarić posjetio polaznike ŠK Dražen Petrović i donio im prigodne poklone

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dario Šarić još je jednom pokazao da nije zaboravio na svoje korijene. Vođa nove hrvatske košarkaške reprezentacije i budući NBA-ovac jutros je posjetio polaznike Ljetne škole košarke Dražen Petrović.

dario saric dp 3

Mali košarkaši bili su oduševljeni posjetom velikog košarkaša, koji iz dana u dan potvrđuje i svoje ljudske kvalitete. Dario je donio i prigodne poklone, majice, Školi košarke poklonio je  lopte, a marljivo je odgovarao i na pitanja djece, strpljivo pozirao za fotografiranje i podijelio mnoštvo autograma.

dario saric dp 2

– Mislim da većina te djece noćas neće spavati od uzbuđenja. Nisu mogli doći sebi od iznenađenja – kazao nam je Josip Milaković Jota, tajnik Škole košarke Dražen Petrović, u kojoj je Dario proveo desetak godina.

dario saric dp 5

Kako saznajemo, za par dana bi polaznike Ljetne škole košarke trebao posjetiti i naš drugi košarkaški olimpijac Miro Bilan.

dario saric dp 4

Podsjetimo, Dario je prije nekoliko dana navratio i u poznatom okupljalištu šibenskih navijača na Baldekinu, gdje se također slikao s fanovima.

(foto: facebook Škola košarke Dražen Petrović)

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.