FOTO CB Kula i Šibenik upisali nove pobjede u ŽMNL, Mirlović Zagori derbi začelja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon četvrtog kola nema promjena na vrhu ljestvice Županijske malonogometne lige. CB Kula i Šibenik i dalje imaju stopostotni učinak, a u stopu ih prate Dubravice, s jednim porazom.

zmnl sibenik rupe 2

CB Kula novu pobjedu upisala je protiv Jezera II, lider je slavio sa 3:2. Šibenik je, pak, u vrlo efikasnoj utakmici sa 7:4 svladao Rupe.

zmnl sibenik rupe 1

Do devetog boda Dubravice su došle svladavši sa 3:1 FK Banzogo, dok je u derbiju začelja Mirlović Zagora s minimalnih 1:0 svladala Šubićevac 08. Vrijedna tri boda osvojila je i Crnica II svladavši sa 5:4 ekipu Knina.

zmnl crnica 2 knin

Kako smo kazali, na ljestvici sa 12 osvojenih bodova vode CB Kula i Šibenik, ispred Dubravica koje imaju tri boda manje. Četvrti Primošten, koji je u ovom kolu bio slobodan, ima sedam bodova, a slijede Rupe s 4, Jezera II, Banzogo, Crnica II, Mirlović Zagora i Knin – svi sa tri boda na kontu, dok posljednji Šubićevac 08 i dalje na nuli. vode Nenad Knežić iz Šibenika i Toni Petrina iz CB Kula sa po šest postignutih golova, a parti ih Ivan Vrcić iz Rupa koji je zabio pet golova.

Na ljestvici strijelaca

(foto: Naši Tići)


Pratite nas i na društvenim mrežama: