FOTO: Cageball Ražine pobjednik biličkog turnira, nastupili Franco Jelovčić, Toni Španja, Alen Protega…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Završeno je premijerno izdanje malonogometnog Ljetnog turnira Bilice 2016. Čast da ponese pobjednički pehar i glavnu novčanu nagradu pripala je ekipi Cageball Ražine koja je u finalu sa 3:1 nadigrala Votku i To (A.Mijić 2, A.Mutić /A.Verović).

mali nogomet bilice pehari

Treće mjesto zauzela je, pak, ekipa Vezeri koja je u susretu za broncu sa 7:2 svladala Dubravu (M.Raci 4, Jakoliš, Krečak, Ljubić /Zekonjić, Babac).

Najbolji strijelac turnira sa sa devet postignutih golova bio je Marjan Raci (Vezeri).

U sklopu turnira odigran je i onaj mladih nada (U15). Pobjedu je odnijela ekipa Grubišića koja je s 3:2 svladala Podlukovnik, dok su u utakmici za treće mjesto Vikendaši nakon penala svladali Novo Selo.

mali nogomet bilice 4

Inače, o kvaliteti biličkog turnira govore i poznata malonogometna i velikonogometna imena koja su nastupila, poput Alena Protege, Franca Jelovčića, Roberta Ljubića,Josipa Zekonjića, Hrvoja Dugopoljca, Tonija Španje, Alena Šubića, Ivana Škugora, Maria Žumberca, Andrije Bakule i Dragana Radmana.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.