FOTO: Alkar u finalu ‘Kupa grada Drniša’ svladao OKK Dražen Petrović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Mladi košarkaši Alkara pobjednici su ‘Kupa grada Drniša’, turnira za dječake rođene 2000. godine i mlađe. Sudjelovalo je šest ekipa – KK Alkar, OKK Dražen Petrović, KK Trogir, KK Cetina iz Trilja, KK Solin te domaćin KK DOŠK. Sinjani su u finalu rezultatom 62:50 svladali vršnjake iz OKK Dražen Petrović, u utakmici punoj preokreta. Broncu su, pak, osvojili Drnišani koji su u utakmici za treće mjesto, na krilima sjajnog Klepe, svladali Solin 52:34.

kup drnisa pobjednici

kup drnisa dp

Održano je i natjecanje u tricama u kojem je najprecizniji bio Roko Lozić iz OKK Dražen Petrović, dok je najboljim igračem turnira jednoglasno izabran Marko Žuljević iz pobjedničke ekipe. Izabrana je i najbolja petorka u koju su ušli Ivan  Jurela, Marko Žuljević (oba iz Alkara), Gianluca Pemma i Roko  Lozić (oba OKK D. Petrović) te  Martin Klepo (DOŠK).

 

kup drnisa skupna

Pehare i medalje najboljim ekipama i pojedincima dijelili su predsjednik drniškog Gradskog vijeća Ante Galić, gradonačelnik Drniša Josip Begonja, predsjednik KK DOŠK Dario Lapić te  tajnica kluba Iva Jelčić. Inače, glavni pokrovitelj turnira bilo je Gradsko vijeće grada Drniša.


Pratite nas i na društvenim mrežama: